Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Inedit! Cel mai mare colecţionar de artă erotică, un reverend de 82 de ani

De Geo Berciu, pe

La viaţa lui a stârnit vii controverse şi ample discuţii, însă reverendul Ted McIlvenna a trecut peste toate cu zâmbetul pe buze. El a reuşit să împace cu succes devotamentul pentru Biserica Metodistă Unită cu pasiunea sa de colecţionar de artă erotică.

Reverendul Ted McIlvenna, care deține o colecție de peste 3 milioane de obiecte de artă erotică, este de părere că reprezentările erotice din artă îndeplinesc o funcție extrem de importantă pentru societate, cea a educației sexuale, conform fiind poate unul dintre cei mai mari colecționari din lume. „Cred că educația sexuală prin artă este incredibil de importantă. Arta reprezintă o excelentă modalitate prin care oamenii pot scăpa de prejudecăți. Ea le formează oamenilor o idee despre cum ar putea să facă sex și părerea mea este că oricine merită să aibă o viață sexuală împlinită”.

Absolvent a unor colegii de renume din Edinburgh și Florența, reverendul Ted McIlvenna deţine încă din 1954 titlul de „Travelling Elder” cel mai înalt nivel de coordonare în Biserica Metodistă Unită. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să ajungă cel mai mare colecţionar de artă erotică. Ba mai mult, unul dintre „apostolii” revoluției sexuale din SUA din anii ’60 — ’70, a înfiinţat Institutul pentru Studii Aprofundate ale Sexualității Umane, locul unde își și expune o parte din colecție. Aceasta este însă vârful aisbergului, dacă stăm să ne gândim că cea mai mare parte a pasiunii lui de-o viaţă, conţinând mii de reviste, benzi desenate, cărţi, filme, stampe japoneze sau diverse obiecte, este depozitată în nouă depozite.

În ciuda diversităţii întâlnite în colecţia lui, reverendul american susţine că este un clasic în viaţa personală: are doi copii şi trei nepoţi şi toată viaţa a fost un admirator al sexului frumos. Fetişurile îl interesează doar ca obiect de studiu al fenomenului uman, iar în ceea ce priveşte satisfacerea unei femei, Ted McIlvenna a ajuns la următoarea concluzie: „Femeilor nu le pasă prea mult despre performanţele sexuale, le pasă de modul în care sunt tratate”.

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter