FACEBOOK va introduce reclame video în News Feed. Ce părere ai?

De Diana Zagrean, pe

Facebook va introduce spoturi publicitare video în pagina „Noutăţi” (News Feed), pentru a obţine o nouă sursă de venit de la advertiseri, decizie care i-ar putea nemulţumi pe unii utilizatori dacă va deranja semnificativ funcţionalitatea reţelei de socializare.
Noile spoturi video vor apărea din luna iulie pe principala pagină vizualizată de utilizatori, iar primul clip va rula automat fără sunet, potrivit Financial Times.
Utilizatorul va putea opta pentru activarea sunetului sau pentru vizionarea altor spoturi situate mai jos pe pagină, informează Mediafax.
Unii analişti sunt îngrijoraţi că noul format al paginii de „Noutăţi” îi va deranja pe unii utilizatori şi ar putea conduce la scăderea activităţii pe Facebook.
Spoturile vor fi limitate la 15 secunde, iar Facebook se va asigura că reclamele de la branduri rivale puternice nu vor rula în aceeaşi zi.
Surse apropiate reţelei de socializare spun că noile reclame video ar putea genera venituri de până la 1,5 milioane de dolari pe zi. Facebook a înregistrat încasăi de 1,46 miliarde de dolari în primele trei luni ale acestui an.
Contactaţi de FT, reprezentanţii Facebook au refuzat să comenteze informaţiile.
Ce parere ai despre aceasta schimbare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter