Antrenamentul în aer liber – benefic și la îndemână, chiar și în vacanță

De Unica.ro, pe

Cristina Constantinescu (Kiki), Group Fitness Instructor și una dintre cele mai îndrăgite figuri feminine de la Exatlon România (formatul-fenomen lansat de Kanal D), ne spune cum putem integra antrenamentele outdoor, până și în programul de vacanță.

“Un antrenament in aer liber este o variatie benefica intr-un program obisnuit de antrenament. Sa vezi locuri noi, sa intalnesti oameni noi, sa interactionezi cu mediul, toate acestea vor avea un impact pozitiv asupra creierului, ceea ce iti va imbunatati considerabil starea de spirit.

In plus, daca te lasi putin distrasa de imprejurimi, nici nu simti cand trece timpul. Vei observa cat de usor poti prelungi durata antrenamentului, fara sa para ca faci un efort greu de gestionat.

Atunci cand respiri aer curat, se declanseaza sentimentul de euforie, datorat productiei de endorfine. Nu doar muschii tai vor fi mai receptivi in astfel de conditii, ci si mintea. Prin urmare, nu doar ca vei fi in forma si iti vei imbunatati starea de sanatate, dar vei avea si o dispozitie excelenta.

Cu imaginatie, un minimum de echipament si mare grija la hidratare, poti reproduce in aer liber aproape orice exercitiu pe care il faci la sala, bucurandu-te de vara.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter