Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 76

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 77

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 82

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/plugins/strawberry-schema/includes/functions.php on line 83

Beţie

Simptome

  • tulburari psihice
  • ameteli
  • violenta verbala si fizica
  • tulburari de echilibru
  • mers dezordonat
  • greata
  • varsaturi

Principalele cauze

  • tendinta irezistibila de a consuma alcool
  • mese copioase, însotite de consum de alcool
  • asociere cu droguri
  • boli psihice
  • anturajul

Tratament şi remedii naturiste pentru beţie

Primul gest

  • eliminarea alcoolului prin varsaturi
  • sedative

Remedii clasice

spalaturi gastrice

Remedii naturiste

tratament homeopat

  • Capsicum
  • Nux vomica

acupunctura

  • se recomanda, în starea de betie acuta, dar si în sedinte succesive, pentru a dezobisnui pacientul de consumul de alcool ardei iute, în ceai de anghinare
  • tinctura: pâna la 30 de picaturi, într-un ceai amar (de anghinare); tinctura: 200 g de ardei tocat se pun în 100 ml de alcool, se lasa la macerat 7-8 zile, se strecoara si se pastreaza într-un recipient din sticla, bine închis;
  • ceaiul de anghinare: în 200 ml de apa se pune 1 lingurita de anghinare, se fierbe 10 minute si se strecoara, se lasa la racit si se consuma dupa mesele principale, adaugându-se picaturile de ardei iute pedicuta
  • infuzie din 5 g de planta la 150 ml de apa clocotita, se infuzeaza 10 minute, se consuma dimineata, la o ora dupa micul dejun macese
  • infuzie din 2 linguri de fructe zdrobite la 500 ml apa ce clocoteste, se infuzeaza 10 minute, se strecoara si se bea în cursul unei zile.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Caută în dicţionarul medical
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter