3 zodii afectate de Luna Nouă în Fecioara de pe 20 septembrie 2017

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 18 septembrie 2017, 17:23
Luna Nouă din 20 septembrie 2017 va afecta trei zodii în mod semnificativ. Luna Nouă în Fecioară ne aduce aminte că trebuie să ne reîncărcăm bateriile, ne aduce la realitate și ne face mai aproape de vindecarea sinelui.

Zodiile afectate de Luna Nouă în Fecioara de pe 20 septembrie

Gemeni

Luna Nouă din luna septembrie te va face să admiți realitatea și să începi să îți înfrunți temerile. Urmează o perioadă în care îți vei da seama că nu poți trăi cu iluzii și că adevărul și realitatea, deși sunt mai dureroase, nu sunt mai periculoase ca iluziile fără sens.

În acest fel vei putea să descoperi că ai o putere de a trece peste toate așa cum nici nu sperai. Rănile se vor vindeca și tu vei deveni mai adaptabil la schimbări și vei privi cu alți ochi planurile de viitor.

Balanță

În viața ta există multă tensiune, iar Luna Nouă de pe 20 septembrie te va ajuta să o eliberezi și să aduci o mare schimbare în viața ta. Cu cât te-ai simțit mai îngrădit te-ai simțit cu atât eliberarea va fi mai benefică.

Dacă în mod obișnuit ești timid și la locul tău, în această perioadă vei simți nevoia să ieși în evidență, să șochezi.

Săgetător

Vei învăța ce este adaptabilitatea în perioada ce va urma. Dacă te vei lăsa în voia sorții vei avea de câștigat, dacă te vei opune schimbării vei pierde multe oportunități. Nu trebuie să accepți chiar tot ce ți se va întâmpla, dar poți să faci câteva ajustări astfel încât să profiți de această perioadă benefică.

Luna Noua va aduce ordine acolo unde era haos și va simplica aspectele vieții tale care ți se păreau complicate până acum.

Sursa foto 123rf

Citește și 3 cupluri de zodii care vor avea mereu relații toxice

Citește și Patru cupluri de zodii care se despart în această toamnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter