(P) Câștigătoarea marelui premiu LONCOLOR. Acțiune. Motor!

Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:35
Andreea Bărbulescu (29 de ani), din București, își dorea un păr bine îngrijit și strălucitor, când a decis să încerce noul șampon LONCOLOR Expert pentru păr vopsit, însă celebrul brand de îngrijire a părului i-a adus și o superbă mașină FIAT 500, marele premiu al campaniei „LONCOLOR. ACȚIUNE. MOTOR!“

Când a plecat spre hipermarket, Andreea Bărbulescu, analist de sisteme IT, și-a propus  să facă o analiză a celor mai noi șampoane de la raftul de cosmetice, pentru că părul său avea nevoie de o reîmprospătare. Ca în orice centru comercial, riști să te pierzi printre oferte, însă Andreea a ales produsul câștigător: „Sunt atrasă adesea de ambalajele produselor. Eu voiam să înlocuiesc șamponul obișnuit și am fost atrasă de flaconul negru, cilindric, al șampo­nu­lui LONCOLOR Expert Intensive Color Protect cu Tsubaki“, povestește câștigătoarea marelui premiu al campaniei LONCOLOR. ACȚIUNE. MOTOR!

Deși nu era în temă cu concursul desfășurat de LONCOLOR, aflând detalii de pe steagul promoțional al  campaniei, Andreea a făcut pasul care i-a asigurat șansele să devină câștigătoare: „De obicei, nu particip la concursuri. Dar de data asta am avut un… instinct“, spune încântată Andreea.

După ce a trimis codul de pe steagul promoțional al campaniei la numărul indicat, Andreea s-a bucurat de produs. „Părul meu este vopsit și fragil, de aceea îi acord mare atenție. Îl spăl și îl răsfăț cu balsam o dată la două zile. Mi-a plăcut șamponul LONCOLOR, pentru că face părul mai mătăsos și ușor de descurcat, iar pe termen lung  ajută la menținerea culorii. L-am folosit și fără balsam și efectul a fost satisfăcător“.

Andreea nu e la prima experiență cu produsele brandului;  a mai folosit vopseaua LONCOLOR Expert OIL Fusion, nuanța 5.62, un produs fără amoniac, și a rămas cu o impresie bună, datorată culorii pline de reflexii strălucitoare.

Când a fost sunată și a auzit că este câștigătoarea unei mașini Fiat 500, Andreea a răspuns plină de uimire: „Nu pot să cred! Nu am mai câștigat până acum nimic“, dar ne-a mărturisit că a simțit nevoia să verifice lucrurile spuse la telefon. Câștigătoarea și-a luat de curând permisul de conducere și așteaptă nerăbdătoare să facă prima sa călătorie.

LONCOLOR. ACȚIUNE. MOTOR!

Campania promoțională s-a desfășurat în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2019 și a avut ca premii 500 de premii instant (100 de lei), 3 telefoane mobile SAMSUNG GALAXY S9, o mașină FIAT 500. Pentru a intra în tragerea la sorți a premiilor menționate, participanții la concurs au trimis codul unic care era marcat pe produsele LONCOLOR aflate în promoție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter