E oficial! Război la graniţele României

Vladimir Putin apără cu dinţii interesele Rusiei în Crimeea, regiune situată la graniţa cu România. Liderul de la Kremlin a cerut şi a şi primit aprobarea Camerei Superioare a Parlamentului în privinţa mobilizării de trupe în Crimeea.

Preşedintele Rusiei a primit aprobarea Consiliului Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului, în privinţa trimiterii de trupe ruse în Ucraina până la normalizarea situaţiei.
„Din cauza situaţiei extraordinare din Ucraina şi a ameninţărilor la adresa cetăţenilor ruşi, trupe ruse vor fi desfăşurate în Ucraina. Vladimir Putin a cerut Consiliului Federaţiei să autorizeze utilizarea forţelor armate ruse pe teritoriul Ucrainei până la normalizarea situaţiei politice din această ţară”, a informat Kremlinul într-un comunicat transmis în cursul zilei de sâmbătă.
Rusia ar putea trimite militari în regiunea autonomă ucraineană Crimeea pentru a proteja Flota rusă, dar şi pentru apărarea cetăţenilor, în majoritate ruşi, din această zonă situată la graniţa cu România.
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

    
Vedete din Romania Vedete internationale