Incident la spitalul “Sfântul Pantelimon” din București. Pacienții, evacuați din cauza fumului

La doar două zile de la incendiul izbucnit la spitalul ”Matei Balș” din București, un nou incident a avut loc duminică seara într-o altă unitate medicală din Capitală. Potrivit ministerului Sănătății, la secția de Terapie Intensivă a spitalului ”Sfântul Pantelimon” s-a ars un tub de neon și a fost nevoie de evacuarea preventivă a pacienților.

În salonul respectiv se aflau trei pacienți care nu au fost afectați de incident.

Citeşte şi: Raed Arafat, detalii despre incendiul de la Institutul „Matei Balș” din București: „Nu era secție de Terapie Intensivă”

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”,au anunțat autoritățile într-un comunicat, potrivit Digi24.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

În urma incidentului, ISU a trimis în recunoaștere o autospecială la spital, dar nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Foto- 123rf.com

    
Vedete din Romania Vedete internationale