Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor


Pe 17 iunie, Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu, au devenit părinți pentru prima oară. Daniela a născut un băiețel perfect sănătos, de patru kilograme și 55 de cm.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că am reușit să cunosc acest sentiment. 17.06.2021 a fost cea mai fericită zi din viața mea, pentru că am reușit să aduc pe lume o minune și pentru că am pus zâmbetul ăsta larg pe fața iubitului meu”, a scris iubita fostului concurent de la „Survivor România” pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce minunea s-a întâmplat.

Culiță Sterp s-a întors de la Survivor, din Republica Dominicană special pentru a-și vedea fiul și a fi alături de el și de iubita lui proaspătă mămică.

Citeşte şi: Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Citeşte şi: Iulia Albu se pregătește să se mărite: „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu!”

Citeşte şi: Alex Velea, atac nou la adresa lui Cătălin Măruță: „Te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate”

Citeşte şi: Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

„Am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a fost mesajul postat de cântărețul de muzică de petrecere, în urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare.

 

Culiță și Daniela s-au gândit deja la un nume pentru copilaș. Mama lui Culiță Sterp, Geta, fericită până peste cap că a devenit bunică pentru a doua oară, a spus că este vorba despre un nume cu însemnătate biblică.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu ‘M și se termina cu ‘N’”, a spus mama Geta Sterp, potrivit cancan.ro.

Foto – Facebook

Ultima modificare iunie 23, 2021 5:17 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale