Tiramisu cu zmeură

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
4 gălbenuşuri;
200 g zahăr-pudră;
500 g Mascarpone;
2 plicuri zahăr vanilat;
200 ml frişcă Hulala cu zahăr;
50 g zahăr;
100 ml lichior fructe de pădure;
200 g zmeură;
200 g pişcoturi;
frişcă şi zmeură pentru decor

Bate gălbenuşurile spumă la bain-marie, cu jumătate din zahărul pudră. După ce se răceşte crema, adaugă brânza Mascarpone, restul de zahăr- pudră şi zahărul vanilat. Bate frişca şi încorporeaz-o în cremă. Fă un sirop fiert din 50 ml apă cu 50 g zahăr. După ce s-a răcorit, amestecă în el lichiorul. Direct în vasul care vrei să faci prăjitura, aşază un strat de pişcoturi, pe care le însiropezi cu lichior. Pune apoi un strat de zmeură, după care întinzi un strat de cremă. Continuă cu alte trei straturi, în aceeaşi ordine. Pune la rece, să se întărească. Înainte de a servi, decorează cu frişcă proaspăt bătută şi fructe.

Îți recomandăm și această rețetă de tiramisu

Ultima modificare februarie 25, 2020 11:21 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale