REŢETE: Pulpe de pui cu caju

Dacă puiul fript cu cartofi prăjiţi vi se pare deja plictisitor, de ce nu încercaţi nişte pulpe de pui cu caju şi sos delicios? Iată reţeta.

► Ingrediente
► 8 pulpe de pui
► 200 g caju sărat
► 75 g unt
► sare
► piper negru măcinat
► o linguriță boia dulce
► un praf boia iute
► o lingură miere
► un ciorchine strugure sau must

► Preparare:
1. Se curăță pulpele de pielițe, se spală și apoi se șterg. Se condimentează cu sare, piper și boia, apoi se înțeapă cu o scobitoare pe toată suprafața. Se adaugă untul topit, mierea și mustul și se lasă două ore la macerat, la rece.
2. Boabele de caju se stropesc cu apă și cu sare și se bagă în cuptor, la rumenit. Când sunt gata, se macină și se presară peste pulpele aromate.
3. Se bagă pulpele în cuptorul încins în prealabil și se lasă să se rumenească. Se servesc cu sosul rămas.

    
Vedete din Romania Vedete internationale