REŢETE: Cartofi noi cu dovlecei

Invata sa prepari o mâncare delicioasă cu cartofi noi şi dovlecei proaspeti.
►6 cartofi noi
► 2 dovlecei de mărime medie
► 2 triunghiuri de brânză topită
► 50 ml lapte
► 1 ou 
► 1 vârf de cuţit de cimbru uscat
► 3 linguri ulei
Încearcă şi reţeta noastră de salată de cartofi noi

1 Cartofii şi dovleceii se spală foarte bine; cartofii se curăţă de coajă, dar dovleceii nu. Se taie rondele cât mai subţiri, care se aşază intercalat într-un vas de cuptor. Se toarnă uleiul , sare şi puţin cimbru.
2 Se amestecă şi se dă vasul la cuptor pentru 30 de minute.
După jumătate de oră, se toarnă în vas un amestec din brânză topită desfăcută cu lapte şi gălbenuş.
Se lasă la cuptor circa 10 minute şi apoi se toarnă albuşul bătut cu un praf de sare, până devine o spumă lejeră.
După 5-7 minute se scoate vasul şi se lasă să stea 5 minute înainte de servire.

    
Vedete din Romania Vedete internationale