Inimă de bezea şi ciocolată

Ingrediente pentru 2 persoane
►2 albuşuri
►120 g zahăr pudră
►1/2 lingură amidon de porumb
►1/2 lingură oţet de mere
►1/2 lingură zahăr vanilat
►80 g ciocolată topită
►coajă portocale confiată

Mod de preparare

1. Se amestecă bine cu o lingură de lemn amidonul cu oţet şi zahărul vanilat.
2. Se bat albuşurile spumă tare. Se adaugă, treptat, amestecul cu amidon şi zahărul pudră, bătând până când compoziţia devine lucioasă.
3. Se toarnă compoziţia în forme de inimă şi se lasă la cuptor o oră şi jumătate.
4. Se ornează cu ciocolată.

Trucul nostru

►Pentru ca prăjitura din bezea să-şi păstreze culoarea albă, întredeschide uşa cuptorului la jumătatea timpului de copt, adică după 45 de minute de la introducerea în cuptor.
Foto: Shutterstock

    
Vedete din Romania Vedete internationale