“Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp. Și încă îl păcălesc. Câte văcuțe Wagyu crezi că există în lume? La cât de mare e Italia, e Franța, Dubaiul, America… tu crezi că vacile alea vin la noi? Eu, la un moment dat, am vrut să fac ceva cu vită Kobe. Și am sunat la head office la restaurantul unde lucram, că, na, eram colegi. Și i-am rugat să-mi facă rost de doi mușchi. Nu să-mi facă rost, să-mi dea, că nu-ți dă nimeni! Și dacă vezi cum vin mușchii ăia, înebunești. E un pachet uriaș în care stă mușchiul, cu toate certificatele din lume. Are transport special, e ca vinul, nu poți să-l iei și să-l bagi în geantă și să vii aici. Nu. Îți trebuie o mașină specială, care să-ți aducă vita la temperatura care trebuie. E o întreagă poveste. Vita aia nu e pe toate drumurile.” – a adăugat el.