Noua colecție de croazieră Chanel, prezentată într-o locație inedită

De Unica.ro, pe
Casa de modă franceză Chanel și-a prezentat noua colecție de croazieră într-o locație spectaculoasă, centrul de artă digitală „Carrières de Lumières”. 

Designerul Virginie Viard, noul director artistic Chanel, a pus accentul pe tonurile de alb și negru în noua colecție de croazieră 2021/2022 cu tentă punk. Zidurile de calcar din fundal au scos în evidență ținutele care amintesc de stilul anilor ’60, accesorizate cu franjuri, mărgele și paiete. Nu au lipsit nici jacheta de tweed, costumul și pantofii în două nuanțe. Cele câteva nuanțe pastelate au dat un farmec aparte colecției.

„Simplitatea, acuratețea, poezia filmului lui Cocteau m-au făcut să-mi doresc o colecție foarte curată, cu două tonuri foarte distincte, realizată dintr-un alb orbitor și un negru profund”, a declarat Viard.

Citește și: Cele mai cool rochii maxi în care au fost surprinse vedetele

Inspirație de primăvară. Poartă cu stil piesele vestimentare animal print!

Cum și-au personalizat celebritățile ținutele și accesoriile

Fusta din denim: modele pe care să le porți în vara asta

Noua colecție de croazieră Chanel, prezentată într-o locație inedită

Show-ul de prezentare a avut loc la centrul de artă digitală „Carrières de Lumières”, situat într-o fostă mină din satul Baux-de-Provence, aflat în sudul Franței. Același decor a fost folosit în 1960 la filmările peliculei „Testamentul lui Orfeu”, regizat de dramaturgul francez Jean Cocteau. Artistul a fost prieten cu Gabrielle Chanel, fondatoarea celebrei case de modă, potrivit Reuters

Virginie Viard a mărturisit că a ales să-și ducă modelele în Provence „pentru că Gabrielle Chanel era aproape de Cocteau și îmi place filmul Le Testament d’Orphée. În special această scenă magnifică: un om cu capul unui cal negru coboară în Carrières de Lumières, silueta sa iese în evidență pe pereții foarte albi”.

Prezentarea de modă Chanel Cruise 2022 s-a încheiat cu un spectacol muzical de excepție susținut de Sébastien Tellier, cu participarea unor artiste cunoscute precum Charlotte Casiraghi, Vanessa Paradis, Juliette Armanet și Angèle.

Vezi în VIDEO-ul de mai sus ținute din noua colecție de croazieră marca Chanel.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter