Kate și Pippa Middleton, cele mai frumoase ținute de toamnă

De Unica.ro, pe
Stilul vestimentar al femeilor din familiile regale au întotdeauna un farmec aparte. Kate Middleton a arătat că indiferent de situație, știe să se pună în valoare, respectând totodată eticheta. Outfit-urile ei, mereu discrete, dar niciodată banale, sunt o sursă de inspirație pentru orice fashionistă. Nici sora sa, Pippa Middleton, nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba modă. Stilul său casual este de asemenea apreciat. 

Stilul vestimentar al Ducesei de Cambridge este admirat de femei din întreaga lume. Aparițiile sale impecabile dau tonul în modă, iar articole vestimentare pe care le poartă devin rapid best-sellere în magazine.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

Este un etalon de eleganță și chiar dacă își poate permite orice ținută, soția prințului William a dat întotdeauna dovadă de modestie. Outfit-urile sale sunt atent alese, iar Kate Middleton apreciază asta și nu se ferește să poarte aceeași piesă vestimentară de mai multe ori.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a fost văzută deseori într-un stil vestimentar casual, întotdeauna în pas cu moda. Iar aparițiile sale publice sunt mereu caracterizate de simplitate, graţie, senzualitate şi eleganţă. Spre deosebire de Kate Middleton, lui Pippa îi place să surprindă uneori cu ținute mai sexy.

Citește și: Look-uri pe care toate femeile trebuie să le încerce în această toamnă

Vezi în VIDEO-ul de mai sus cele mai frumoase ținute de toamnă purtate de Kate și Pippa Middleton.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter