Loredana: „Celebritatea nu e atât de bună pe cât pare“

De Monica Cismaru, pe
Loredana, unul dintre jurații de la „Vocea României“, face confesiuni despre celebritate și talent și spune că și-ar dori să fie invizibilă câteodată, pentru a face orice îi trece prin minte fără să fie juedcată de cei din jur.

Azi începe sezonul șapte Vocea României, de la 20:30, la Pro TV și se anunță un spectacol fascinant. Concurenții sunt pregătiți să impresioneze și nu se tem să dea totul pe scenă, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot dansează, inspirați fiind de melodia cântată de unul dintre participanți. Ei vor realiza vineri un moment electrizant, plin de energie și foarte mult umor.

Lori și Despot, la Vocea României Loredana și Adrian Despot, la Vocea României

Nu va lipsi nici iubirea din prima ediție Vocea României. Un concurent îndrăgostit va fi încurajat de către iubita lui într-un mod special atât în culise, cât și pe scenă. Cei doi își vor face declarații pline de patos, iar antrenorii le vor urma exemplul și vor începe un șir de îmbrățișări. ”Am înțeles de ce cânți atât de bine, pentru că ai o muză.”, îi va spune Lori băiatului la finalul reprezentației acestuia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter