EXCLUSIV! Feli povestește ce reacție a avut fetița ei când a aflat că se căsătorește

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:40
În cel mai recent număr al revistei Unica, Feli și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie, despre viața de familie din pandemie, dar și despre reacția fiicei ei când a aflat că se căsătorește.

Feli are o fetiță de aproape doi ani, pe nume Nora Luna, alături de Cătălin, logodnicul ei. Cea mică a avut o reacție foarte amuzantă atunci când tatăl ei a cerut-o în căsătorie pe Feli, specifică vârstei. Feli a povestit cu drag despre ce s-a întâmplat.

Drăguța noastră a văzut cutia în care era inelul și în timp ce Cătălin mă cerea, fiind cu Nora Luna în brațe, ea țipa că vrea cutia și inelul”, a zis ea. „Am ADORAT momentul cererii în căsătorie! Atât de stângaci și autentic! Nu a fost ca în poveștile cu prinți și prințese. A fost povestea mea de Zână. Cu bărbatul cu care mă văd trăind până la adânci bătrâneți”.

Citește și: EXCLUSIV! Feli vorbește despre viața de familie din pandemie, de când s-a logodit

Momentul cerererii în căsătorie a fost unul stângaci, dar lui Feli i-a plăcut cum nu se poate mai mult, spunând că tocmai acest lucru l-a făcut special. Despre acel moment, dar și multe altele, ne-a povestit într-un interviu exclusiv, care poate fi citit în revista Unica de octombrie.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj videoRobert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter