EXCLUSIV. De ce au vrut să iasă din Asia Express Răzvan Fodor și Sorin Bontea

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Luni, 30 martie 2020, 12:36

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sau „reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă”, așa cum singuri s-au botezat, după ce au aflat cu cine se vor confrunta în competiția Asia Express, au fost una dintre cele mai mari surprize ale ediției cu numărul trei a renumitului show tv de la Antena 1.

În interviul pe care ni l-au acordat pentru ediția de aprilie a revistei Unica, cei doi ne-au mărturisit că au avut momente când au simțit că vor claca.

„Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut.”, povestește Răzvan Fodor.

Cei doi prieteni și-au asumat faptul că participă echipe care sunt mai tinere, cu condiție fizică mai bună și au decis de la bun început să ia lucrurile în serios.

„Poți să te duci în competiția asta doar de amuzament sau să te implici cu totul. N-am fost noi foarte înverșunați, nu ne-am reproșat lucruri, că unul trage mai mult și altul mai puțin, n-am făcut dramă din asta, deși ne-am mai și certat”, mai adugă actorul. Iar Sorin Bontea completează: „Amândoi suntem competitivi de fel și nu ne-am lăsa așa cu una, cu două. S-a văzut când nu mai puteam, și la jocul de amuletă, când a trebuit să ne cărăm cu carele în spate. Am tras cât am putut, dar la un moment dat s-a terminat… gazul.”

Dacă vrei să știi care a fost momentul în care cei doi prieteni au decis că-și doresc să părăsească competiția Asia Express, urmărește clipul nostru.

Citește și EXCLUSIV: Lia Bugnar, declarații după părăsirea competiției Asia Express

Sursă foto: PR

Sursă video: Robert Hanciarec

Montaj: Marius Tatu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter