Retrospectivă: Nunțile anului 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 13:26

Unele vedetele autohtone au avut parte și în 2019 de momente emoționante, evenimente de neuitat, relații ce s-au pecetluit în fața altarului. De la nunți fastuoase, la ceremonii intime, sportivi, oameni de televiziune, artiști au spus „DA” oficial pentru o viață alături de partenerii lor. Iată care au fost nunțile anului 2019.

Dj Wanda

DJ Wanda s-a căsătorit în Londra cu Karl Katavich. Au avut parte de evenimente de neuitat, de la ceremonie, petrecere, până la ședința foto de pe străzile capitalei Marii Britanii. Vedeta și omul de afaceri australian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Locuiesc împreună în Londra, într-unul din cele mai exclusiviste cartiere, unde au case și vedete cunoscute precum Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver.

Catrinel Sandu

La o lună după ce și-au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, Catrinel Sandu și medicul stomatolog Steve Schroeter s-au căsătorit religios pe o plajă din statul american Florida. Fosta „bebelușă” de la „Cronica Cârcotașilor” și iubitul său sunt împreună din 2017 și locuiesc în America. Catrinel a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara.

Ana Maria Georgescu

Artista care în urmă cu aproape două decenii făcea furori cu hit-ul „Ochii tăi” s-a logodit anul trecut în Franța, iar în iunie 2019 a ajuns cu iubitul ei, Norbert Vig, în fața ofițerului de stare civilă. Ana Maria Georgescu a îmbrăcat apoi și rochia de mireasă. Nunta a fost cu tematică rusească. Artista s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a fost implicată într-un scandal ca urmare a relației pe care a avut-o cu Florin Chilian. Ana Maria l-a acuzat pe cântăreț de violență fizică în fața instanței.

Andreea Bălan

Una dintre nunțile anului 2019 a fost cu siguranță cea a Andreei Bălan. Artista și George Burcea s-au căsătorit civil în secret și apoi religios în data de 15 septembrie 2019. În aceeași zi au creștinat-o și pe Clara Maria, fetița lor cea mică. Evenimentul a fost unul grandios, iar alături de ei au fost în jur de 250 de invitați.

Adelina Pestrițu

Printre nunțile anului 2019 se numără și cea a Adelinei Pestrițu. Vedeta și Virgil Șteblea, alesul inimii sale și tatăl fetiței sale, Zenaida, s-au căsătorit civil în mare secret. În luna iulie au urmat cununia religioasă și petrecerea, un eveniment grandios la care au fost invitate peste 300 de persoane.

Teodora Becali

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali și iubitul ei, Mihai Mincu, au avut parte de o nuntă luxoasă, ca-n povești. Evenimentul ce a avut loc la Palatul Snagov, a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de Andra. Alături de miri au petrecut peste 700 de invitați.

Bianca Sârbu

Artista și Bogdan Romanescu, colegul ei de trust, s-au căsătorit civil în 2018, la doar o lună după ce s-au cunoscut. Nu puteau lipsi de la categoria „Nunțile anului 2019” pentru că ceremonia religioasă a avut loc în vara lui 2019. Bianca a mai fost căsătorită cu Marian Sârbu și are doi copii, Miriam și Luca.

Monica Iagăr

Monica Iagăr și Cristi Neacșu, fost campion la judo, s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, pe vremea studenției, dar fiecare a urmat alt drum. S-au reîntâlnit și au descoperit fericirea unul în brațele celuilalt, după ce Monica a divorțat de Cosmin Cernat în 2009. Fosta atletă are două fiice din prima căsătorie și un băiețel cu actualul ei soț. Monica și Cristi și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, în aceeași zi cu botezul fiului lor.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu iubitul ei, Alex Bodi, în luna august. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei, după prima căsătorie cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are și un copil, o fetiță pe nume Sofia. Bianca și Alex au o relație din 2018. Chiar dacă povestea lor de iubire a fost marcată de certuri și despărțiri, cei doi au hotărât să facă următorul pas, în mod neașteptat, fără să anunțe pe nimeni. Bianca a declarat că nici măcar familia nu a știut de planurile lor.

Ilie Năstase

Ilie Năstase și aleasa inimii sale, Ioana Simion, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp și s-au căsătorit civil înainte de Paște, pe 25 aprilie. Trebuiau să facă cununia religioasă în luna august, însă cei doi au amânat mult așteptatul eveniment. Între timp, deși nu s-au despărțit, Simona s-a mutat din casa fostului mare tenismen, declarând că nu putea locui acolo unde Ilie Năstase a stat cu celelalte patru neveste.

Ștefan Stan

Cântărețul și iubita lui, Simona, s-au căsătorit civil în mare secret. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, s-au mai și despărțit, dar până la urmă și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt. Ștefan a cerut-o de soție într-un restaurant din Londra, cu inelele de plastic de la paharele de pe masă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter