Retrospectiva anului: Vedete care și-au botezat copiii în 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 13:25
Mihai Morar

După ce ne-am amintit ce celebrități au devenit părinți în 2019, să vorbim și despre botezurile de care au avut parte bebelușii lor. Cântăreți, oameni de televiziune sau din lumea modei au radiat de fericire la evenimentele care pe care le-au organizat în cinstea creștinării micuților lor, iar unele dintre ele au decis să se căsătorească în aceeași zi. Iată ce vedete și-au botez copiii în 2019.

Prezentatorul de televiziune a devenit tătic pentru a treia oară și a botezat-o pe micuța Roua pe data de 29 septembrie. Nu a ales întâmplător ziua, aceasta având o semnificație specială: Ziua Inimii. Mihai Morar și soția sa Gabriela mai au împreună două fetițe, gemenele Mara și Cezara.

Andreea Bălan

Bucuria nașterii celei de-a doua fetițe a cântăreței a fost umbrită de complicațiile medicale ce s-au ivit în timpul operației de cezariană. Andreea Bălan a fost la un pas de moarte după ce a suferit un stop cardio-respirator. După ce s-a recuperat, artista a anunțat că odată cu botezul Clarei va face și nuntă. Evenimentul a fost unul de poveste, cu emoții și multă fericire.

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au organizat o petrecere pe cinste pentru a-și creștina cea de-a doua fiică. Nu mai puțin de 100 de invitați au fost prezenți la eveniment, iar nașii micuței Thea Iris Selena au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Gabriela și Tavi au devenit pentru prima oară părinți în 2017, atunci când a venit pe lume Bella Victoria Margot.

Catrinel Menghia

Modelul și partenerul ei de viață, Massimiliano Di Lodovico, au devenit părinți în luna februarie 2019. Cei doi i-au organizat micuței Caroline un botez discret, departe de ochii curioșilor. Catrinel Menghia a ținut să aibă ca invitați doar cele mai apropiate persoane din viața ei.

Lavinia și Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au botezat băiețelul în mare secret. Cei doi artiști au ales discreția și de această dată, asemenea momentului în care s-au căsătorit. Alexandru Bănică s-a născut în luna mai și este primul copil al Laviniei Pîrva și al treilea al lui Ștefan Bănică.

Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu și soțul său, Sergiu Constantinescu, s-au aflat printre vedetele care și-au botezat copiii în 2019. Aceștia și-au creștinat fetița în luna octombrie, iar micuța a primit numele Sara Maria. Alessandra a ales pentru fetița ei două perechi de nași, Gabriela Firea și Florin Pandele, dar și un cuplu apropiat de prieteni.

Monica Iagăr

Monica Iagăr și iubitul ei, Cristi Neacșu, fost campion la judo, au ales să își boteze băiețelul în aceeași zi în care s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul restrâns, la care doar apropiații au participat. Atleta mai are două fetițe  Maya și Ayana, din prima căsnicie cu prezentatorul de televiziune Cosmin Cernat. Monica a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 46 de ani, cu ajutorul fertilizării in vitro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter