EXCLUSIV! Ce sfat i-a dat mama lui Feli pentru creșterea copilului

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 octombrie 2020, 14:39
Feli a avut mereu o relație apropiată cu mama ei, iar acest lucru se reflectă acum și în felul în care o crește pe fetița ei, Nora Luna.

Nora Luna a apărut în viața lui Feli în urmă cu doi ani, la puțin timp după ce l-a cunoscut pe cel care acum urmează să îi devină soț, Cătălin.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ediția de octombrie a revistei Unica, Feli a povestit în ce măsură mama ei a influențat-o în deciziile de parenting pe care le ia în creșterea Norei Luna.

Astfel, ea ne-a spus că doar cu ajutorul mamei ei, pe care o descrie ca fiind „un copil veșnic”, a reușit să devină o mamă relaxată. Dar trucurile de parenting nu se opresc aici.

Citește și: EXCLUSIV! Feli a dezvăluit: merge la terapie! Cât de mult o ajută psihologul

Deși abia urmează să împlinească doi ani, micuța Nora Luna este foarte isteață și știe foarte bine să pronunțe o mulțime de cuvinte. Feli a spus că pentru a atinge acest nivel de comunicare, i-a vorbit mereu fetiței ei asemeni unui adult – fără să stâlcească cuvintele în vreo clipă.

Artista a vorbit despre acest lucru, dar și multe altele, în cel mai recent număr al revistei Unica, ce se află deja la punctele de difuzare a presei.

Filmare video: Dumitru Angelescu

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter