Diana Dumitrescu îşi doreşte un copil

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 23 martie 2018, 18:40
Diana Dumitrescu, pe care aţi urmărit-o recent în reality-show-ul „Ferma vedetelor“ de la PRO TV, a declarat în cadrul emisiunii „Adevăr sau provocare“, de pe Unica.ro, că îşi doreşte foarte tare un copil.

Diana Dumitrescu: „Mi-am dorit copii şi când am fost căsătorită“

„Nu ştiu cum să dezvolt subiectul ăsta, este ceva ce-mi doresc, este ceva ce aşteptăm, noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede. Acuma… nu ştiu ce pot să zic mai mult! Mi-am dorit copii şi când am fost căsătorită, nu s-a întâmplat nici atunci, dar… Şi acum ne dorim foarte mult şi mă bucur că şi Alin (iubitul Dianei, n.r.) îşi doreşte foarte mult. Suntem foarte legaţi unul de celălalt şi sinceri cu noi şi nu ne ascundem. Da, ne dorim un copil foarte mult! Să sperăm că se întâmplă!“, a declarat Diana Dumitrescu.

diana dumitrescu isi doreste un copil

Actriţa de 34 de ani se pregăteşte intens şi pentru un nou rol într-un film de lung-metraj regizat de Iura Luncaşu, iar pentru asta s-a reapucat de mersul la sală, despre care spune că e foarte greu. Vedeta adaugă că se află într-o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional şi e mulţumită că îşi poate selecta proiectele. Diana face teatru, film, televiziune (a prezentat preselecţiile şi finala Eurovision România, alături de Cezar Ouatu), e pasionată de modă (are o colecţie-capsulă creată împreună cu bradul „Bluzat“). Diana a fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorţat după doar câţiva ani de mariaj. Acum e implicată într-o relaţie de câţiva ani cu Alin Boroi, cu care îşi doreşte să-şi întemeieze o familie.

Citeşte şi – Cum se pregătește Diana Dumitrescu pentru Eurovision

Citeşte şi – Diana Dumitrescu regretă ziua în care a ascultat-o pe Nicoleta Luciu. ”Ea m-a îndemnat să-mi pun silicoane”/ VIDEO EXCLUSIV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter