Râzi cu gura până la urechi! Momentul de neratat al comediantei Anisia Gafton la Gala Unica 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 16:58

Gala Unica 2020 și-a desemnat câștigătorii, însă a avut și multe momente de divertisment de neratat, printre care și numărul de stand-up al Anisiei Gafton.

Amalia Enache și Cătălin Măruță au prezentat și în acest an gala, umorul și charisma lor dând tonul întregului eveniment. Împreună, ei au anunțat câștigătorii și au invitat în platou și invitații mult-așteptați: comedianta Anisia Gafton și magicianul Teo Magic Show.

Pe Anisia Gafton am văzut-o cu toții în 2016 la „Românii au talent”, unde a cucerit cu umorul ei sincer, necenzurat. De atunci, ea a devenit o comediantă în adevăratul sens al cuvântului. Acum realizează propriile sketck-uri și parodii online, atât pe YouTube, cât și pe Facebook.

La Gala Unica 2020, Anisia a venit îmbrăcată într-o rochie elegantă și deosebit de sexy, aducând cu ea și umorul pentru care este cunoscută. Ea ne-a vorbit despre… pantofi. Poate acest lucru nu îți spune multe, însă momentul ei a adus zâmbetul pe buze tuturor celor care au urmărit live gala și ar fi păcat să nu îl vezi acum, în caz că l-ai ratat.

Urmărește momentul Anisiei Gafton de la Gala Unica 2020 în videoclipul de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter