22 aprilie, Ziua Pământului: Minuni ale naturii într-o serie de imagini spectaculoase

De Unica.ro, pe
Ziua Pământului este momentul ideal pentru a ne bucura de frumusețea planetei noastre și de minunile pe care le-a creat natura peste tot în lume. Vă prezentăm o serie de imagini spectaculoase cu unele dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. 

Ziua de 22 aprilie este dedicată în fiecare an planetei noastre, prin marcarea Zilei Planetei Pământ, dar și a Zilei Internaționale a Mamei-Pământ. Evenimentele sunt menite să atragă atenția asupra importanței protejării mediului, care ne oferă viaţă şi mijloace de subzistenţă.

„Trebuie să acţionăm decisiv pentru a ne proteja planeta de ameninţările venite din partea coronavirusului, cât şi a perturbării climei”, spunea secretarul general al ONU, António Guterres, în 2020.

Citește și: O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. „Avem o listă cu nume”

Barby Kelly, fosta componentă a trupei The Kelly Family, a murit la 45 de ani

Cum a aflat Cătălin Botezatu că avea cancer. Medicii au crezut că are apendicită

Ziua Pământului marchează momentul când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător. Se întâmpla în 1970, la inițiativa senatorul american Gaylord Nelson. S-a sărbătorit mai întâi în SUA, iar din 1990 a început să fie organizată la nivel internaţional, în peste 140 de ţări, potrivit Agerpres.

De asemenea, Ziua Internaţională a Mamei-Pământ este marcată de către toate statele membre ale Naţiunilor Unite, începând din 2009.

Pentru a marca acestă zi, vă propunem să urmăriți în VIDEO-ul de mai sus o serie de imagini spectaculoase din natură, surprinse în diferite locuri ale lumii.

Sursă foto: Profimedia, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter