Viviana Sposub s-a filmat cu testul de sarcină: „Emoțiile de azi dimineață”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 iunie 2021, 12:27

Viviana Sposub (22 de ani) și George Burcea (32 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competiției Ferma, unde și-au și început relația, în toamna anului 2020. După retragerea Lorei, Viviana și-a reluat activitatea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde face parte din „gașca verii”.

Viviana Sposub s-a filmat cu testul de sarcină: „Emoțiile de azi dimineață”

Din gașcă mai fac parte Theo Rose, Sore, Sebastian Coțofană și Mădălina Petre alias Veverița. Înainte de a începe prima emisiune în noua formulă, Viviana s-a filmat în culise alături de George Burcea. După ce s-au sărutat, Viviana a arătat camerei un test de sarcină, apoi a spus: „Am emoții!”.

Pe videoclipul postat la Story, Viviana a mai scris: „Emoțiile de azi dimineață”. Ulterior, vedeta TV nu a mai oferit nicio altă informație referitoare la sarcină. În august 2019, Viviana spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

În timpul show-ului Ferma, Viviana a mărturisit că ea crede că va avea un drum lung alături de iubitul ei, iar un alt concurent, Andrei Stoica, a intervenit: „George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu”.

Viviana a completat: „Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”. În toamna anului 2020, întrebată dacă o deranjează că George are copii, Viviana a răspuns:

„Doamne, cum să mă deranjeze? Sunt doi copii foarte frumoși. Sunt două fetițe extraordinare despre care George mi-a tot povestit și în timpul Fermei și după Fermă. Nu mă deranjează. Fiecare vine cu trecutul său”.

Citește și:

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

La începutul anului 2020, George și artista Andreea Bălan (36 de ani) confirmau că s-au separat. Fosta pereche are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). Înaintea relației cu actorul, Viviana a format un cuplu cu Ionuț Rusu, un cunoscut vlogger/comediant român.

Viviana Sposub, fană trupa Andre

În timpul show-ului Ferma, Viviana a vorbit chiar și despre Andreea Bălan. „Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost și la concert când ați venit la Botoșani, la noi, în Moldova”, i-a spus asistenta TV Andreei Antonescu.

Ulterior, Viviana a reluat ideea. „Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a mai spus Viviana.

Asistenta TV a dezvăluit și că Andreea Bălan i-a întins mână în timpul respectivului concert. „Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a mai adăugat Viviana atunci, potrivit Diva Hair.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter