Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în divorțul cu George Burcea. Ce intenții are iubita actorului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 11:00

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan (36 de ani) și George Burcea (32 de ani) nu este chiar atât de simplu pe cât ar putea crede mulți. Cei doi au împreună două fetițe, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an), iar lupta cea mare se dă acum pentru custodia copiilor.

Citeşte şi: Viviana Sposub, atacată dur de o colegă din „Ferma”: „E falsă! Se machiază și coafează inainte să se ducă în pat cu George!”

Viviana Sposub (22 de ani), iubita lui George, s-a implicat și ea în procesul celor doi și încearcă acum să-l convingă pe actor că este mai bine să renunțe la custodia fetelor pentru a simplifica lucrurile.

Citeşte şi: Ce note a luat Viviana Sposub la BAC. Tânăra era mândria liceului

„Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a spus un apropiat de-al cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Se pare că Viviana ar fi decis să-i țină partea Andreei în această situație pentru ca George Burcea să redevină cât mai repede “liber” și să se poată bucura de povestea de dragoste pe care cei doi o au.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”, a completat sursa citată.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter