Viorel Lis, prima apariție TV după 2 ani. „Nu mai puteam să merg aproape deloc”

De Unica.ro, pe

În ultimii doi ani, Viorel Lis (77 de ani), fost primar al Capitalei, a avut probleme grave de sănătate. Soția lui, Oana Lis (42 de ani), a explicat recent că soțul ei nu se mai putea deplasa singur.

Viorel Lis, prima apariție TV după 2 ani. „Nu mai puteam să merg aproape deloc”

După o absență de doi ani, perechea a mers împreună la un eveniment monden. „M-am speriat rău de tot. E o para-pareză, cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză. M-am speriat la început foarte tare.

Nu mai puteam să merg aproape deloc. Mergeam cu un cadru și, după recuperările astea, mi-am mai dat drumul puțin. Ce e interesant este că în casă, dacă mergeam, mă țineam de pereți.

Nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor, unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars, potrivit Spynews.

Oana se bucură de fiecare progres pe care Viorel Lis îl face. „Mă bucur că sunt aici, în primul rând, cu Viorel, pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult.

Acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus și Oana Lis, tot la Antena Stars.

Citește și:

Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de aproape 23 de ani. Perechea va aniversa 23 de ani de relație în septembrie 2021. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara politicianului.

Oana Lis vrea să devină mamă

În mai 2021, Oana dezvăluia că își dorește să devină mamă. „Și părinții care adoptă se pregătesc la fel ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, ca să ai timp să te pregătești mental.

Totul pornește de la o idee. Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel.

Să fim amândoi pregătiți. Trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat, atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.

Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări, lucruri care nu sunt în mod obișnuit în camera unui copil le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact. Poate să fie în vârstă de 7-8 ani.

Din fericire, legea s-a schimbat din 2020. Sunt legi mai favorabile acum. Unii copii ajungeau abia la 7 ani să fie înfiați, pentru că trebuia să caute până la ruda a patra. Acum s-a schimbat puțin”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter