Videoclip cu Meghan Markle, devenit viral pe internet. Fanii au criticat-o

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 09 iulie 2018, 15:22
Un videoclip cu Meghan Markle a devenit viral pe internet, după ce fanii au observat un detaliu ciudat în ceea ce o privește pe ducesa de Sussex.

Meghan Markle a însoțit-o pe Regina Elisabeta la inaugurarea Mersey Gateway Bridge and Storyhouse, din Cheshire, acesta fiind primul eveniment oficial la care Ducesa de Sussex a participat fără soțul ei, prințul Harry. Chiar dacă a fost pentru prima oară când cele două au apărut împreună în public, au fost fotografiate cu zâmbetul pe buze în multe momente, semn că se înțeleg de minune.

meghan markle si regina elisabeta intr-o vizita oficiala

Deși vizita a avut loc luna trecută, recent un videoclip cu Meghan Markle în timp ce saluta mulțimea prezentă la eveniment a devenit viral pe internet. Fanii au observat un detaliu care a stârnit multe reacții pro și contra la postarea făcută pe Twitter, scrie A1.ro.

Utilizatorii au fost de părere că Ducesa de Sussex ar avea un accent britanic. Ei au observat asta atunci când Meghan a spus „Mulțumesc” (Thank You) unui fan.

Chiar dacă postarea a strâns o mulțime de critici la adresa ei, mulți fani au sărit în apărarea fostei actrițe de la Hollywood:

„Nu înțeleg de ce este așa mare lucru dacă Meghan Markle dezvoltă un accent britanic.”, ”Este căsătorită cu un britanic.”, ”Este actriță și probabil a luat lecții de accente.”, ”Este o formă de empatie care se petrece în subconștient”, au scris internauții.

Citește și:

10 vedete care nu își vor lăsa averea copiilor

Meghan Markle, apariție surprinzătoare la o recepție. Ce rochie a purtat

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter