VIDEO: Andreea Marin Bănică, despre Violeta şi Scoala Mamelor

De Diana Zagrean, pe

Andreea Marin Bănică a vorbit cu noi despre proiectul Şcoala Mamelor, despre familia ei, pasiunile şi proiectele de viitor şi ne-a dezvăluit câte puţin din personalitatea ei. Iată ce spune Andreea Marin Bănică, într-un interviu în exclusivitate pentru Unica.ro.
Andreea ne-a povestit puţin şi despre Şcoala Mamelor, un proiect menit să educe tinerele mămici din România să să le ofere sprijin şi consiliere în cazul în care au nevoie.
Andreea Marin Bănică ne-a oferit şi o pagină din viaţa ei de zi cu zi, ca soţie şi mamă pentru Violeta, cu care găteşte brioşe, în amintirea mamei ei.
Vedeta a vorbit şi despre o perioadă mai dificilă din viaţa ei, când s-a confruntat cu depresia şi a câştigat lupta, cu sprijinul soţului şi al specialiştilor. Andreea Marin Bănică a ţinut să sublinieze importanţa implicării familiei, atunci când femeia care suferă de o tulburare psihică nu vrea sau nu are puterea să ceară ea însăşi ajutor specializat.

În plus, Andreea ne-a mai povestit şi despre petiţia pentru susţinerea vaccinării pneumococice la copiii din România. Andreea Marin Bănică este ambasadorul Coaliţiei pentru o Nouă Prevenţie 2013 şi luptă alături de 7 organizaţii ale societăţii civile şi asociaţii profesionale de medici, pentru introducerea vaccinului penumococic în grila de vaccinări gratuite oferite de stat.

Află mai multe despre Andreea Marin Bănică din cele două părţi ale unui interviu cu o femeie fascinantă, o mamă iubitoare şi o susţinătoare absolută a feminităţii.
Video: Robert Hanciarec
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter