Victoria Beckham, acuzată că promovează anorexia

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 16 ianuarie 2018, 17:42
Victoria Beckham a început cu stângul promovarea celei mai noi colecții de haine care îi poartă semnătura, deoarece a folosit în campania publicitară un model cu o alură foarte firavă, aproape scheletică, de pe care curg hainele, ceea ce a indignat opinia publică.

victoria beckham anorexie

Rețelele de socializare au luat foc din cauza comentariilor părinților îngrijorați că soția fostului fotbalist David Beckham aduce în prim plan manechine foarte slabe, care ar putea să dezorienteze adolescentele dornice să se înscrie în tiparele la modă.

Fotomodelul foarte slab ales de Victoria Beckham să-i poarte hainele în fotografiile de promovare a colecției de primăvară-vară 2018 VBEyewear este Giedre Dukauskaite, un model lituanian de 29 de ani. „Această imagine este exact motivul pentru care fiica mea, care este deja foarte slabă, va mânca și mai puțin“, spune o mamă indignată.

„Victoriei Beckam ar trebui să-i fie rușine că denigrează astfel probleme grave precum tulburările alimentare. Fiica ei de cinci ani cântărește mai mult decât fotomodelele ei“, spune un alt părinte.

Victoria Beckham nu se află la prima problemă de acest gen. În 2015 a avut parte de aceleași acuzații că promovează o imagine nesănătoasă în show-urile ei de modă, dar s-a apărat spunând că agenția de casting care a angajat fotomodelele s-a asigurat că acestea sunt într-o stare bună de sănătate înainte să defileze în hainele ei. (Foto: Northfoto)

Citește și – Trucuri de slăbit de la Jennifer Aniston şi Victoria Beckham: strugurii îngheţaţi

 Citește și – Îmbracă-te ca Victoria Beckham

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter