Vezi cum arătau Lidia Buble, What’s Up și Kamelia în prima lor zi de școală!

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 29 noiembrie 2017, 18:42
În contextul în care băieții de la Noaptea Târziu au lansat chiar în prima zi a noului an școlar parodia „Să-mi fie școala“ (după melodia lui Smiley, „Să-mi fie vara“), artiștii Cat Music au scos de la naftalină fotografiile din prima lor zi de școală și au povestit cum s-au simțit când au trecut pentru prima dată pragul clasei și ce emoții au avut atunci.

Lidia Buble: „Trebuie să recunosc că nu am avut prea mari emoții în prima zi de școală. Faptul că am crescut într-o familie numeroasă m-a ajutat, deoarece eram obișnuită să fiu înconjurată de mulți copii“.

lidia buble clasa ILidia Buble 

Kamelia: „Părinții mei s-au hotărât să mă dea la școală la 6 ani, deoarece fratelui meu, George Hora, care făcuse deja un an de școală, nu-i plăcea să meargă fără mine. A fost protector cu mine încă de mic. Și așa am ajuns să fiu mereu cea mai mică din clasă“.

kamelia cls 1

kamelia

Kamelia 

Kamara: „În prima mea zi de școală, în Guineea, unchiul meu m-a păcălit că mergem la un service să-și repare motocicleta. Însă destinația a fost curtea școlii. Am ajuns într-o clasă în care se preda matematica, materie care nu mi-a plăcut niciodată, iar învățătorul m-a pus în ultima bancă“.

kamara cls 1Kamara 

Alex Vasilache (Jukebox): „Am fost super emoționat când am început școala. Învățătoarea mea era tânără și frumoasă și mă uitam la ea ca la zâna din povești“.

Alexandra Ungureanu: „Am început școala cu mare entuziasm, pentru că mă săturasem de grădiniță. Aș fi vrut să stau în prima bancă, dar eram mai înaltă și am fost repartizată în a treia bancă. Eram încântată de codițele mele perfect pieptănate de mama, cu pamponașe. Bonus era gulerul de macrame croșetat de ea“.

alexandra ungureanu cls 1

Alexandra Ungureanu 

Cristina Vasiu: „Îmi aduc aminte cu drag de prima zi de școală pentru că eram înconjurată de sute de copii și de părinți. Era gălăgie, toată lumea aducea flori, era ca o sărbătoare în curtea școlii. Chiar dacă eram mică, mă simțeam mare“.

cristina vasiu cls 1

Cuza (Noaptea Târziu): „Am fost super emoționat din câte îmi amintesc, dar de un lucru sunt sigur: părinții mei au fost mult mai emoționați ca mine. Îmi aduc aminte că m-au pus în prima bancă și, în momentul în care au ieșit din clasă, am încremenit. Eram atât de speriat de toți copiii și de învățătoare, încât în prima oră am numărat secundele la propriu“.

cuza cls 1Cuza (Noaptea târziu)

florin ristei cls 1Florin Ristei (Antena 1) 

Citește și – Iuliana Tudor, majorat la TVR

Citește și – Karmen, fiica lui Adrian Minune, noua INNA?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter