Veşti groaznice pentru cântăreaţa Anastacia. Vezi ce a păţit!

Cântăreaţa Anastacia a fost nevoită să-şi anuleze turnelul de anul acesta după ce medicii ei i-au dat o veste groaznică: are din nou cancer la sân.
„Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer la sân, după ce a învins această boală şi în 2003. În consecinţă, ea este nevoită să-şi anuleze toate concertele, turneele şi călătoriile până la noi veşti din partea medicilor”, spune mesajul postat de reprezentanţii artistei pe pagina sa de Facebook.
Artista a adăugat: „Mă simt groznic că trebuie să-mi dezamăgesc fanii care aşteptau cu nerăbdare turneul It’s A Man’S World.” Ea a mai spus că va continua să scrie noi piese şi să înregistreze pentru noul ei album, iar când sănătate i-o va permite va relua şi concertele.
În 2003, Anastacia a suferit o intervenţie chirurgicală şi şedinţe de radioterapie, cu ajutorul cărora a învins cancerul la sân. Să sperăm că totul se va termina cu bine şi de data aceasta. Apropiaţii artistei spun că ea este o supravieţuitoare, că primul succes împotriva cancerului a făcut-o şi mai puternică şi că singurul ei scop în acest moment este să scape complet de teribila boală.
Anastacia are 44 de ani şi are mai multe probleme de sănătate, printre care boala Crohn şi o afecţiune cardiacă numită tahicardie supraventriculară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter