Iată care sunt vedetele care suferă de strabism

De Geo Berciu, pe

Toţi avem defecte, iar vedete nu sunt ocolite de acestea, însă cele mai multe au reuşit să-şi transforme defectele în puncte forte. Ochii uşor saşii sau chiar strabismul pronunţat sunt doar câteva dintre imperfecţiunile de care persoanele cunoscute au încercat să scape prin operaţie sau prin vizite regulate la oftalmolog.

Iată care sunt vedetele care suferă de strabism
Chupi, pe numele lui real Marius Ciupitu, simpaticul toboşar al formatiei Mandinga, a suferit în copilărie de strabism, lucru foarte evident dacă te uiţi la fotografia cu care s-a „mândrit” zilele trecute pe contul lui de Facebook. „Nu vă uitaţi la ochi. Aveam atenţie distributivă!”, a glumit toboşarul care şi-a corectat acest defect, în timp, cu ajutorul ochelarilor.
Iată care sunt vedetele care suferă de strabism

Adelina Pestritu, gazda emisiunii „D-Paparazzi”  de la Kanal D, are şi ea un mic defect la ochi, aproape insesizabil acum. Prezentatoarea a povestit că atunci când era micuţă şi trebuia să poarte ochelari, făcea tot ce îi stătea în putinţă să zădărnicească eforturile mamei şi ale medicilor. „Mama mă obliga să port ochelari, dar de fiecare dată când nu eram în raza ei de supraveghere ascundeam ochelarii în geanta. Din fericire, acum nu mai am probleme, dar sunt destul de mare sa realizez cât de importantă sunt vederea şi controalele de rutină”.
Iată care sunt vedetele care suferă de strabism

Dar nici starurile internaţionale nu au fost ferite de acest inconvenient al ochilor care se uită „unul la făină şi unul la slănină”, aşa cum se spune în popor. Cu toate milioanele din conturi, Paris Hilton nu a putut să-i remedieze defectul. A încercat multe operaţii la ochi, dar problema nu s-a rezolvat, aşa că acum încearcă tot felul de trucuri: machiaj, photoshop sau anumite poziţii în care stă la fotografii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter