Care este vedeta din România care nu iese din casă fără să se rujeze?

De Ileana Voicu Ghinea, pe

O vedetă trebuie să aibă grijă de imaginea ei, chiar și atunci când nu se află la evenimente mondene sau în fața camerelor de luat vederi.
Iar acest lucru îl știe și Sophia, cea considerată a fi una dintre cele mai stylish cântărețe din România. Artista impresionează de fiecare dată când iese la evenimente mondene purtând vestimentații cu totul inedite, care o diferențiază, de departe, de alte personaje cunoscute în showbiz-ul românesc. Sophia este însă cochetă și în viața de zi cu zi, acasă sau atunci când iese la cumpărături. Nu se machiază excesiv, însă are grija ca de fiecare dată să fie rujată.

Este un detaliu la care nu renunță niciodată. Chiar și atunci când stă toată ziua în casă cântăreața. „Sunt rare momentele când ies din casă fără ruj. Este o simpla și minimă cochetărie cotidiană. Mă binedispune, îmi dă o stare aparte, mă face să mă simt specială. Consider că este imperios necesară conservarea atentă a feminității. Sunt fascinată de detalii, ele spun totul – despre cine ești, despre ce vrei sau despre lucrurile la care te raportezi. Rujul este apanajul senzualității. Este necesar să nu uităm să fim cochete. Orice ar însemna acest lucru. Să porți un ruj, o fustă, o rochie, un pantof tip stiletto, să ai părul curat și aranjat. Este o dovadă de respect față de partener, de cei din jur, dar și față de tine însăți”, declară Sophia.

La un an de la lansarea clipului „Unconditional Love”, artista pregătește în această perioadă pentru lansarea unei noi piese și a unui nou videoclip care să marcheze revenirea în forță în industria muzicală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter