Valentina Pelinel și-a aniversat mama! Cât de frumoasă este soacra lui Cristi Borcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 16:12

Valentina Pelinel și sora ei, Lavinia, și-au aniversat mama luni, 7 iunie 2021. În mediul online, modelul a publicat o fotografie rară în care este surprinsă alături de sora și de mama ei. În dreptul imaginii, Valentina a scris: „La mulți ani celei care ne-a dăruit cel mai frumos cadou: viața 🙏 La mulți ani, mama ❤️”.

Valentina Pelinel și-a aniversat mama! Cât de frumoasă este soacra lui Cristi Borcea

„Și mami la fel de frumoasă și elegantă, de fapt e invers, tu ești ca mama ta!; La mulți și fericiți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi!; La mulți ani fericiți și binecuvântați”, au fost doar câteva dintre comentariile postării. Valentina și Lavinia au moștenit în mod clar frumusețea de la mama lor, Georgeta Pelinel.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Tatăl Valentinei, Vasile Pelinel, s-a stins din viață pe 23 aprilie 1996, la doar 46 de ani, răpus de cancer. Cinci zile mai târziu, Valentina a câștigat primul ei concurs de modelling, Top Modelling România. „Când aveam 16 ani, s-a organizat un mare concurs, Top Model România. Am auzit la radio de preselecție și decisesem să mă duc.

Era prima oară când se organiza la noi așa ceva. Vorbisem cu o colegă să mergem împreună. Problema a fost că pe 27 aprilie se ținea concursul, de altfel și ziua de naștere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îți dai seamă că numai de preselecție nu mi-a mai ars. (…)

Ajungem noi în finală, anunță premiantele, locul III, a mea colegă. Deja derulam pe repede înainte, îmi închipuiam cum mă vor luă peste picior colegii că ea a luat locul III și eu nimic. Au anunțat și locul II, era clar.

Și când la locul I au spus Peli…, eu deja zburăm, direct m-am dus, eram în al nouălea cer… la propriu și la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani…”, mărturisea modelul în trecut.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Acesta nu a fost singurul moment dramatic din viața familiei Pelinel. Înainte ca Valentina să se nască, mama ei a dat naștere unui fiu. Băiețelul s-a născut prematur, la șapte luni, și a trăit doar 10 zile.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie, prematur, la șapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit. Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine.

Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, mai povestea modelul în trecut.

Valentina și soțul ei, Cristian Borcea (51 de ani), au împreună trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (5 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter