Prima reacţie a lui Valentina Pelinel după ce soţul ei, Cristian Boureanu a anunţat divorţul

De Geo Berciu, pe

Vestea că Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au depus actele de divorţ nu a fost una chiar neaşteptată, dat fiind zvonurile care circulau deja despre separarea celor doi. Şi totuşi…
Ieri, Cristian Boureanu a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că a depus actele de divorţ. Tot la fel a ţinut şi Valentina Pelinel, aflată în America, să-şi facă cunoscut punctul ei de vedere.

„Dragii mei prieteni,
Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntati de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara de aproape 4 luni si imi doresc sa petrec mai mult timp in America. Apreciez intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. Raman fidela aceluiasi principiu de discretie ca pana acum. Va multumesc!”, a scris frumoasa blondă pe contul ei de socializare.

Se pare că anunţul nu a luat-o deloc prin surprindere pe Valentina, care îşi vede liniştită de viaţa ei peste ocean, iar activităţile ei din ultimele zile, plimbatul printr-un parc înflorit, achiziţionarea de cărţi sau alegerea unor ţinute pretenţioase, dovedesc că nu este deosebit de afectată de separarea de soţul ei.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au căsătorit în 2007, dar mariajul lor nu a fost lipsit de probleme, printre acestea numărându-se cele financiare, după nerambusarea unor împrumuturi, dar şi cele sentimentale, după o recentă dezvăluire care aducea în prim plan aventura pe care frumoasa manechină ar fi trăit-o cu naşul ei, dinamovistul Cristi Borcea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter