Unul dintre jurații MasterChef a gătit pentru Robert DeNiro și Madonna

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 26 iulie 2019, 14:23
Unul dintre cei trei noi jurați ai emisiunii MasterChef ce va începe în această toamnă la ProTV a gătit pentru nume mari precum Madonna, RobertDeNiro, Bill Clinton și Michael Jackson.

Chef Joseph Hadad a lucrat în mai multe restaurante cu stele Michelin din Franța și a gătit pentru numeroase celebrități. Acesta este un maestru al rețetelor sofisticate.

Hadad, un maestru al bucătăriei internaționale, a reușit de fiecare dată să surprindă și să se reinventeze.

A fost Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim şi a gătit, printre altele, şi la două restaurantele premiate cu stele Michelin, în Franţa. A gătit şi în hoteluri faimoase din întreaga lume, precum Kempinski din Germania şi Ritz-Carlton Hotel, în Boston.

Am gătit pentru Bill Clinton, Madonna, Regele Juan Carlos al Spaniei, dar pe de altă parte, clienții mei sunt mai importanți. Eu gătesc cu aceeași emoție pentru toți. Pentru mine nu contează dacă ești președinte sau pe altă poziție, gătesc la fel pentru toți”, a afirmat chef Joseph Hadad pentru Știrile ProTV.

Maestrul bucătar a vorbit și despre emisiunea din al cărei juriu va face parte.

Să ajungi la MasterChef, asta înseamnă să fii top of the top. Trebuie să fii aici. Peste asta nu există. Aici!”, a declarat chef-ul.

Joseph Hadad se va afla la masa juriului MasterChef împreună cu chef Silviu Chelaru și expertul în vinuri Cosmin Tudoran.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter