Unica iunie 2020. Gina Pistol, prima oară pe copertă!

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 14:20
Gina Pistol apare în premieră pe coperta revistei Unica, ediția de iunie. Într-un interviu iscoditor, simpatica vedetă de televiziune povestește despre izolare, despre relația ei de cuplu cu Andrei Maria (Smiley) și hobby-urile care îi împlinesc viața. Revista apare la chioșcurile de presă pe 26 mai.

Prezentatoarea emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuțite” spune că a profitat cât a putut de perioada de izolare și a petrecut mult mai mult timp  ca de obicei alături de iubitul ei, muzicianul Smiley. Unica iunie 2020 scrie despre Gina așa cum este ea – un om real, cu bune și cu rele, care se emoționează ușor, care empatizează la fel de ușor, care se zăpăcește, care e… simpatică!

Vedetele sunt extrem de prezente în această ediție a revistei. În preajma zilei de 1 iunie, Unica publică un articol amplu despre celebritățile însărcinate sau care abia au născut în acestă perioadă – Laura Cosoi, Tily Niculae, Dana Rogoz, Oana Tache sau Gina Chirilă, în care mamele celebre povestesc cum a fost pentru ele să fie însărcinate în plină pandemie, ce temeri și obstacole au depășit și cum și-au continuat proiectele personale în ultimele luni.

Tot copiilor mici și mari, Unica iunie 2020 le dedică un articol despre magia poveștilor: de la ce rol au ele în dezvoltarea copiilor și în îmbogățirea psihologică a adulților, la sursele de inspirație ale autorilor români de cărți de povești, dar și la universul poveștilor audio sau în limbaj mimicogestual.

Apropo de limbaj mimicogestual, tot în această ediție a revistei vei putea citi un interviu cu Bogdan Anicescu, interpretul care a ajuns să fie apreciat de o țară întreagă după ce s-a oferit să „traducă” în direct, la televizor, ordonanțele militare.

Dacă vara bate la ușă, ne-am gândit că ai nevoie de ținute noi și mai ales de rochii, așa că am pregătit o selecție bogată cu cele mai frumoase modele din noile colecții, multe dintre ele putând fi cumpărate și online.

Iar până se redeschid plajele și piscinele, beauty editorul revistei Unica a pregătit un articol care o să placă multora, cu tot ce trebuie să știi despre bronzul artificial.

Nu am uitat nicio clipă că ne aflăm într-o situație delicată din punct de vedere epidemiologic, așa că o parte din tirajul revistei se vinde cu un cadou special – un gel dezinfectant Ivatherm, la prețul de 13,90 lei (revistă + gel).

În speranța că acum ești curioasă să descoperi ce alte surprize ți-am pregătit în numărul de iuniei al revistei Unica, te lăsăm pe tine să decizi cum și unde vrei să o accesezi.

Revista Unica iunie 2020 apare la punctele de difuzare a presei începând cu data de 26 mai 2020. De asemenea, poate fi cumpărată online de aici.

Totodată, găsești revista în chioșcul electronic de reviste marca Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta, la link-ul următor: magazines.ringier.ro. În cazul în care dorești să răsfoiești direct ediția de iunie, o poți face aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter