Unchiul lui Kate Middleton, acuzații la adresa lui Meghan Markle

De Unica.ro, pe

Unchiul lui Kate Middleton (38 de ani), Gary Goldsmith (55 de ani), nu a fost convins de Meghan Markle (39 de ani). Meghan și Prințul Harry (36 de ani) i-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) un interviu la începutul lunii martie.

În cadrul acestuia, cuplul a vorbit despre motivele din cauza cărora s-a separat de familia regală britanică. Printre altele, Meghan a detaliat un incident petrecut între ea și Kate.

După nunta lui Harry cu Meghan, în presa britanică au circulat zvonuri potrivit cărora fosta actriță ar fi făcut-o pe Kate să plângă. În interviul cu Oprah, Meghan a dezvăluit că „opusul” s-a întâmplat, că ea a plâns din cauza lui Kate.

Unchiul lui Kate Middleton, acuzații la adresa lui Meghan Markle

Fratele lui Carole Middleton (66 de ani), mama lui Kate, nu o crede pe Meghan. „Nu cred nici pentru un moment că a făcut-o Kate pe Meghan să plângă”, a declarat Gary Goldsmith pentru The Daily Mail.

„O cunosc pe Kate de când s-a născut și n-are nimic rău în ea. Pur și simplu nu este în natura ei.” A continuat prin a spune că Ducesa de Cambridge este „chiar mai plăcută în interior decât pare din exterior” și „că ar fi încercat să facă pace” în orice situație tensionată. „Dacă cineva a avut o ieșire exagerată, aceea trebuie să fi fost Meghan”, a completat.

Ce a povestit Meghan despre incident

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, subiectul [articolelor] era corect, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a spus Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Meghan a mai dezvăluit că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Fosta actriță a precizat de asemenea că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori și că știrea a apărut la 6-7 luni de la incident.

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan

Kate ar „urî” ca cei trei copii ai ei și ai lui William „să o vadă supărată sau zdruncinată” din cauza interviului Ducilor de Sussex, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Interviul a fost greu de digerat în mod particular de Kate, dar s-a adunat și rămâne puternică pentru familia regală și pentru copiii ei”, a spus sursa.

„Kate este o mamă extrem de protectivă și, deși este deschisă și comunicativă, George, Charlotte și Louis sunt încă foarte mici.” Kate și William au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani).

„Kate este în mod clar suficient de puternică pentru a trece peste asta. Este important să fie un model pentru copiii ei. George și Charlotte au reînceput școala, dar își petrece serile alături de toți trei.

Copiii îi fac mereu ziua mai frumoasă. Întotdeauna spune că, atunci când trece prin greutăți, familia o ajută să meargă mai departe. Se simte binecuvântată să-i aibă pe cei mici și o familie iubitoare”, a mai spus sursa.

Ducesele nu și-au mai vorbit direct de un an

Recent, o altă sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că Ducesele nu au mai vorbit „direct de mai bine de un an”. „Niciodată nu au fost foarte apropiate, dar motivul a fost ruptura dintre Prințul Harry și Prințul William”, a continuat sursa.

Potrivit sursei, conflictul dintre frați a afectat și relația dintre Meghan și Kate. „La început ele chiar s-au înțeles, dar n-au fost de acord în privința vieții de zi cu zi de la palat”, a mai spus sursa.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter