Există dovezi că familia regală știa că Meghan Markle avea gânduri sinucigașe

De Unica.ro, pe

Duminică, 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). În cadrul acestuia, perechea a vorbit despre motivele din spatele deciziei de a se separa de familia regală britanică.

Meghan a dezvăluit, printre altele, că în timpul primei sale sarcini a avut gânduri sinucigașe. Deși a cerut ajutor, familia regală i-a ignorat strigătul de ajutor. Ulterior, în numele Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), Palatul Buckingham a declarat:

„Întreaga familie este întristată să afle cât de plini de provocări au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele semnalate, în mod particular cele legate de rasism, sunt îngrijorătoare.

Deși unele amintiri pot varia, subiectele discutate sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii foarte iubiți ai familiei”.

Există dovezi că familia regală știa că Meghan Markle avea gânduri sinucigașe

Recent, una dintre prietenele fostei actrițe, Janina Gavankar (40 de ani), a dezvăluit că familia regală cunoștea, de fapt, gravitatea provocările întâmpinate de Meghan. „Știi, după ce am citit acea scurtă declarație venită din partea Palatului Buckingham, m-am gândit la două lucruri”, a spus Janina.

„Pe de o parte, m-am simțit recunoscătoare că familia conștientizează prin ce au trecut. Pe de altă parte, însă, știu că familia și staff-ul erau conștienți de amploarea provocărilor și deși amintirile lor pot varia, ale noastre nu variază pentru că noi le-am trăit. Sunt multe mail-uri și mesaje care susțin asta.”

Janina a adăugat: „Nu știu exact cine. Dar știu că familia și staff-ul știau”. În interviul pentru Oprah, Meghan a mărturisit: „Mi-a fost foarte rușine, la momentul acela, mi-a fost rușine să-i admit lui Harry, în mod deosebit, pentru că știu câtă pierdere a îndurat [referindu-se la decesul Prințesei Diana].

Dar știam că dacă nu aș fi spus nimic, aș fi făcut-o… Nu voiam să mai trăiesc. Era un gând foarte clar, real, înfricoșător și constant. (…) Am vorbit cu instituția, le-am spus că trebuie să merg undeva, să primesc ajutor.

Le-am zis: «Nu m-am mai simțit niciodată așa. Am nevoie să merg undeva». Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituție. (…) Mi-au zis: «Inima mea este cu tine, văd cât de rău este, dar nu putem face nimic pentru a te ajuta fiindcă nu ești un angajat plătit al instituției».

Nu era vorba de o alegere. Erau e-mailuri în care imploram să primesc ajutor. Specificam: «Sunt îngrijorată pentru binele meu mental»”. Deși a vrut să se interneze într-o clinică de specialitate, Palatul nu i-a permis.

Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni. În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În același interviu, cuplul a dezvăluit sexul bebelușului. În vara anului trecut, Meghan a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter