Un prezentator TV, forțat să demisioneze din cauza comentariilor pe care le-a făcut despre Meghan Markle

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 martie 2021, 13:02
Celebrul jurnalist britanic Piers Morgan, 55 de ani, şi-a dat demisia de la emisiunea matinală „Good Morning Britain”, de la ITV, în urma scandalului care a izbucnit după comentariile pe care le-a făcut despre Meghan Markle. 

Piers Morgan a părăsit emisiunea „Good Morning Britain” după ce colegul său de platou, Alex Beresford i-a reproșat că „o tot bălăcărește” pe ducesa de Sussex. Beresford a mai spus că atitudinea lui Morgan e „jalnică” și „diabolică”.

„OK, m-am săturat! Scuze, nu, nu pot să mai fac asta” – a afirmat Morgan înainte să părăsească platoul, potrivit Libertatea.ro.

Piers Morgan

Citește și: Samantha Markle, nou atac la adresa lui Meghan Markle, sora ei vitregă

Piers Morgan a afirmat în cadrul matinalului că nu crede nimic din ce a spus Meghan în timpul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey. Prezentatorul TV a făcut remarci dure cu privire la „sănătatea mintală” a ducesei de Sussex. Acesta mărturisise că nu era într-o stare psihică prea bună după nunta sa cu prințul Harry și ceruse ajutorul familiei regale, însă a fost refuzată, iar asta a demoralizat-o atât de mult, încât s-a gândit la sinucidere.

„La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, nu cred niciun cuvânt din ce a spus Meghan Markle”, a comentat Morgan. „Nu aş fi crezut-o nici dacă mi-ar fi citit buletinul meteo”, a completat acesta.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

De asemenea, jurnalistul s-a arătat nemulțumit de faptul că Meghan Markle nu a mai vorbit cu el după ce a început să iasă cu prințul Harry.

„Înțeleg că nu-ți place Meghan, ai arătat-o de mai multe ori în timpul emisiunii. Înțeleg că ai avut o relație personală cu ea, dar apoi ea te-a ignorat. Are dreptul să facă asta, dacă vrea. A mai spus ceva despre tine de atunci? Nu prea cred și, cu toate astea, tu continui să o bălăcărești”, i-a spus Beresford.

Prezentator TV Piers Morgan, forțat să demisioneze

Ofcom, CNA-ul britanic, a început să investigheze emisiunea „Good Morning Britain” de la ITV de marți, după ce telespectatorii au depus nu mai puțin de 41.015 de plângeri în urma comentariilor lui Piers Morgan despre Meghan Markle.

Prezentatorul TV, care a început să lucreze la „Good Morning Britain” în 2015 ca invitat special şi apoi permanent, alături de coprezentatoarea Susanna Reid, a anunțat pe rețelele de socializare că și-a dat demisia.

Citește și: Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

„Luni am spus că nu o cred pe Meghan Markle. Am avut timp să reflectez la această opinie și mi-o păstrez. Libertatea de exprimare este un ideal pentru care sunt fericit că mor. Mulțumesc pentru toată dragostea și ura voastră. Merg mai departe și voi avea mai mult timp mai mult timp pentru opiniile mele”, a transmis jurnalistul.

Presa internațională a scris că Morgan nu a vrut să-și ceară scuze pentru afirmațiile sale și a preferat să renunțe la matinal.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter