Un bărbat susține că este fiul Prințului Charles și al Camillei

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 februarie 2019, 17:24
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Australia susține că este fiul Prințului Charles cu Camilla Parker și că Prințesa Diana a aflat de existența lui cu puțin timp înainte de moartea sa.

Simon Dorante-Day a declarat că este fiul pierdut al Prințului Charles cu Camilla, ce s-a născut când cei doi erau foarte tineri și l-au dat spre adopție.

De asemenea, bărbatul spune că Prințesa Diana a aflat de existența lui și voia să vorbească public despre identitatea lui Simon, cu puțin timp înainte de moartea sa în 1997.

Credem că Diana știa de existența mea și a pus toate piesele cap la cap. Cred că Diana se afla în punctul în care găsea răspunsuri la întrebări, a aflat cum a fost înșelată și voia să facă publică povestea”, a afirmat Simon.

Bărbatul susține că bunica sa adoptivă, Winifred, care a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, i-a spus de mult eori că era „copilul lui Charles și al Camillei”.

Nu doar mi-a indicat acest lucru, mi-a spus direct”, a precizat Dorante-Day.

Simon, născut în Gosport, Hampshire, pe 5 aprilie 1966, a fost adoptat la vârsta de 18 luni de un cuplu numit Karen și David Day.

Ar fi fost conceput în 1965, pe când Charles avea 17 ani și Camilla 18, cu câțiva ani mai devreme față de data la care se consideră că cei doi s-au cunoscut la un meci de polo, în 1970.

Cineva a comentat legat de structura mea facială, că ar fi aceeași cu a Mejstății Sale. Iar Stilul părului Camillei nu lipsește”, a mai spus bărbatul.

Simon, care se autointitulează „Prințul Simon” pe rețelele de socializare, ar dori să facă un test ADN pentru a putea „încheia căutarea sa de 40 de ani”.

Unul dintre prietenii săi de pe Facebook a scris de curând: „Semeni foarte tare cu fratele Camillei. Îți doresc mult succes”.

Simon nu există niciun dubiu că ai sânge regal. De ce nu pot ieși să spună adevărul?”, a comentat un alt internaut.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter