Top 20 personalităţi care pot gestiona o invazie extraterestră

De Unica.ro, pe
Pe baza unui sondaj efectuat în Marea Britanie a fost creat un top al personalităților care ar putea combate o invazie extraterestră.

Pentru a fi realizat sondajul, au fost chestionați 2.000 de adulți, iar personalitatea care s-a bucurat de cea mai mare încredere din partea oamenilor a fost actorul american Arnold Schwarzenegger.

„Mulţumesc persoanelor care mi-au acordat încredere. Sunt gata să servesc”, le-a scris Terminatorul pe contul său de Twitter, hollywoodreporter.com.

Top 20 personalități care pot gestiona o invazie extraterestră

Locul doi a fost ocupat de actorul Will Smith, eroul din Ziua Independenței, care combate un atac extraterestru, iar pe locul trei s-a aflat Sir David Attenborough. Pe locurile patru și cinci s-au aflat actorii Bruce Willis, care deja a salvat umanitatea în „Armageddon” şi Tom Cruise. Harrison Ford din „Star Wars”, Sigourney Weaver din filmul „Alien”, Gillian Anderson din Dosarele X, sunt de asemenea în topul celor care ar putea să facă față unei invazii extraterestre.

Persoanele care au participat la sondaj au ales mai degrabă actori care s-au confruntat fictiv cu extratereștii prin intermediul rolurilor jucate, decât liderii mondiali, au constatat cei de la BLAZE, canalul de televiziune care a comandat studiul.

Donald Trump s-a clasat pe locul opt, iar actualul președinte ale Statelor Unite, Joe Biden, pe locul 20.

Pe locul 13 se află jurnalistul britanic Piers Morgan, care a fost forțat să-și dea demisia de la matinul „Good Morning Britain” după ce și-a spus părerea despre interviul dat de Meghan Markle realizatoarei TV Oprah Winfrey.

1. Arnold Schwarzenegger

2. Will Smith

3. Sir David Attenborough

4. Bruce Willis

5. Tom Cruise

6. Harrison Ford

7. Sigourney Weaver

8. Donald Trump

9. Gillian Anderson

10. Nicola Sturgeon

11. Chris Pratt

12. Boris Johnson

13. Piers Morgan

14. William Shatner

15. Simon Pegg

16. Tommy Lee Jones

17. David Duchovny

18. Mel Gibson

19. Kamala Harris

20. Joe Biden

Intră în GALERIA FOTO să vezi imagini cu mai multe personalități din top.

Sursă foto: Shutterstock.com



Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter