Tily Niculae și-a botezat băiețelul. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 12:21

Tily Niculae și-a botezat băiețelul în vârstă de patru luni. Actrița, alături de soțul său și Sofia, fiica lor, l-au creștinat în acest weekend pe proaspătul membru al familiei.

Tily Niculae a născut în plină pandemie de coronavirus și cu toate că a avut emoții mari, lucrurile au decurs bine și actrița s-a întors acasă în siguranță. Tily a născut chiar de ziua soțului său, pe 26 martie 2020, făcându-i acestuia cel mai frumos cadou cu putință.

Tily și soțul său au decis ca numele pe care îl va purta băiețelul lor să fie Radu Tudor care înseamnă Darul lui Dumnezeu: „Astăzi îl creștinăm pe Radu- Teodor, Darul lui Dumnezeu”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Tily Niculae a scris un mesaj emoționant și profund în urmă cu o lună în care-și transmitea public emoția de a fi mamă a doua oară „Pe 26.03.2020, ora 05:00 când am plecat spre spital, în plină pandemie îți spuneam: ‘Suntem bine, Raducule! Suntem bine! Și uite că am avut dreptate. Instinctul unei mame este cel mai bun! 

Citește și –  Adelina Pestrițu, în costum de baie la piscină. Cum s-a pozat vedeta

La mulți ani, pufosul nostru! Să îți fie viața emoție și fericire așa cum ai oferit tu multor oameni în ziua când ai venit pe lume! Trei luni de când familia noastră s-a mărit! Trei luni de bebeluseala! Trei luni de pupat colăcei! Trei luni de iubire! Trei luni de împlinire din multele luni ce vor urmă! Te iubim infinit- Sofi, tati&mami!„.

Citește și – Lidia Buble, mesaj pentru noul său iubit: ”Dragostea în cea mai pură formă a ei”

Citește ediția de august a revistei Unica. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta. O poți răsfoi direct de aici.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter