Tily Niculae, cu băiețelul la medic. Ce a pățit bebelușul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 septembrie 2020, 10:19
Tily Niculae a devenit mamă pentru a doua oară în plină pandemie de COVID-19. Îndrăgita actriță a mărturisit că situația nu a afectat-o doar pe ea, ci și pe bebelușul ei de doar cinci luni. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui medic.

Tily Niculae l-a adus pe lume pe Radu pe 26 martie 2020, chiar la începutul pandemiei de COVID-19, în plină stare de urgență. Momentele grele prin care a trecut și-au lăsat amprenta asupra ei și a suferit un șoc posttraumatic. Din cauza stresului provocat de situația incertă și problemele din spitale, actrița a slăbit atunci 12 kilograme în șase zile și a recunoscut că va avea nevoie de terapie pentru a-și reveni.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

„În acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!” – scria Tily Niculae cu puțin înainte să nască.

Tily Niculae, probleme cu băiețelul ei de numai cinci luni

Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste acea perioadă și s-a întors în siguranță acasă, la soțul și fiica lor, Sofia. Au trecut cinci luni de atunci, dar viața în izolare a avut repercusiuni și asupra bebelușului. Actrița din celebrul serial „La Bloc” a mărturisit într-o emisiune TV că a mers la medic cu fiul ei, care are nevoie de câteva ședinte de kinetoterapie.

Citește și: Tily Niculae, în costum de baie la cinci luni de când a născut

„Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum” – a spus vedeta, potrivit cancan.ro.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Tily Niculae și familia ei.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter