Tiberiu Argint a confirmat relația cu Andreea Bălan

De Unica.ro, pe

Din vara anului 2020, Andreea Bălan (36 de ani) formează un cuplu cu Tiberiu Argint (36 de ani). Până acum, însă, nici Andreea, nici Tiberiu nu confirmaseră speculațiile. Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Tiberiu Argint a confirmat relația cu Andreea Bălan

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Tiberiu a publicat pentru prima dată în mediul online o fotografie cu solista. Fotografia este, de fapt, un colaj. Alături de imaginea cu Andreea se află o fotografie cu mama și cu sora lui. Pe imagine, Tiberiu a scris: „La mulți ani tuturor femeilor și mamelor”. În fundal, bărbatul a pus piesa Unstoppable (De neoprit) a artistei SIA.

Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se așază. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniștită și vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine.

Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat cântăreața în urmă cu ceva timp, în emisiunea Xtra Night Show.

În martie 2020, Andreea și actorul George Burcea (32 de ani), tatăl fiicelor ei, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an), au confirmat că s-au separat. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

Înaintea relației cu actorul George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo.

Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de aproape 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Locuiește de 7 ani în Germania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter