Thomas Markle, primele declarații după interviul fiicei lui cu Oprah Winfrey

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 iunie 2021, 12:42

Thomas Markle (76 de ani), tatăl Ducesei de Sussex Meghan Markle (39 de ani), a oferit marți, 9 martie 2021, un interviu emisiunii Good Morning Britain. În timpul respectivei apariții TV, fostul director de lumini a dezvăluit că i-a cerut iertare fiicei sale pentru că a vorbit cu presa de „cel puțin 100 de ori”.

Thomas Markle, primele declarații după interviul fiicei lui cu Oprah Winfrey

În interviul oferit de Meghan și de Prințul Harry (36 de ani) jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani), fosta actriță a declarat că tatăl ei a mințit-o în legătură cu discuțiile lui cu presa. „Asta, pentru mine, a rezonat în calitatea mea de mamă”, a spus.

„În cele din urmă, Meghan și Harry nu mi-au mai vorbit în niciun fel”, a declarat Thomas. „Când spun ei că profit de presă, practic ce fac este să ofer presei o poveste. Dacă ei nu-mi vorbesc timp de 30 de zile, ofer altă poveste jurnaliștilor.”

Meghan a mai amintit că tatăl ei a oferit presei imagini cu el pentru a se pune într-o lumină bună în perioada nunții sale cu Harry și că le-a oferit totodată jurnaliștilor fragmente dintr-o scrisoare personală pe care i-a adresat-o exclusiv lui.

„Mi-aș fi dorit să nu fi făcut acel lucru, dar este și altceva la mijloc: Nimeni nu ne-a protejat familia. Eram atacați. Nimănui nu i-a păsat de noi. (…) Cu toții facem greșeli”, a declarat Thomas.

„Dar n-am jucat niciodată biliard dezbrăcat. Niciodată nu m-am costumat în Hitler”, a adăugat, referindu-se la lucruri pe care Prințul Harry le-a făcut în anii dinainte de a o cunoaște pe Meghan.

Thomas Markle nu crede că familia regală este rasistă

În interviul oferit pentru Oprah, Meghan a sugerat că fiul el și al lui Harry, Archie (1 an și 10 luni), nu ar fi primit titlul de prinț din cauza culorii pielii sale. Thomas Markle a declarat: „Este posibil să fi fost o întrebare prostească din partea cuiva care nu înțelege, știi. O persoană de culoare se căsătorește cu o persoană albă. Ce obții? Nu știi, va fi un bebeluș.”

Thomas a mai spus că el nu crede că familia regală este rasistă și că el și Meghan nu au mai vorbit de 4 ani. Ultima dată ar fi vorbit înaintea nunții ei cu Harry, când se afla în spital după ce suferite un infarct. Bărbatul locuiește la 112 km de cuplu și a mai declarat că și-ar dori să-și cunoască nepotul. „Sunt disponibil oricând. Mi-ar plăcea să ne întâlnim.”

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: CBS News

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter