Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a

De Oana Dinu, pe
Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a. Ce a comentat tatăl lui Meghan, ducesa de Sussex, despre intenția reginei de a se întâlni cu președintele american, Donald Trump.

Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a, după ce a aflat că suverana britanică are intenția să se întâlnească cu președintele Statelor Unite ale Americii, în timpul vizitei pe care Donald Trump o va afectua în Marea Britanie pe 13 iulie, informează TMZ, citat de Agerpres.

Tatăl lui Meghan Markle a mai fost în centrul atenției presei internaționale după ce, înainte de nunta fiicei lui cu prințul Harry, s-a aflat că a primit bani pentru a se lăsa fotografiat de paparazzi.

În urma acelui scandal, el a declarat că nu va mai participa la nunta regală, dar ulterior s-a râzgândit. Într-un final, a anunțat că nu-și va putea conduce fiica la altar din cauza unor probleme de sănătate care-l împiedică să călătorească.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani a urmărit ceremonia religioasă la televizor, declarând apoi că va regreta toată viață că nu a fost acolo, să o țină pe Meghan de mână, dar că este foarte fericit pentru cuplu regal.

Cel care a deschis seria conflictelor dintre familia Markle și Casa Regală britanică a fost fratele ducesei de Sussex, Thomas Markle junior, care a scris o scrisoare deschisă adresată prințului Harry, în care îl sfătuia să renunțe la căsătoria cu sora lui, pentru că ar fi cea mai mare greșeală din istoria nunților regale.

Thomas Markle, mesaj critic transmis Reginei Elisabeta a II-a

Când credeam că apele s-au liniștit, Thomas Markle vine cu o nouă declarație uimitoare. Acesta pare să o critice pe Regina Elisabeta pentru faptul că are intenția să se întâlnească cu Donald Trump.

Bărbatul a spus că suverana britanică ar trebui să se întânească și cu el, dacă pentru Trump își face timp: ″Dacă regina este dispusă să se întâlnească cu arogantul şi insensibilul preşedinte al nostru, nu are nicio scuză să nu se întâlnească cu mine. Nu sunt nici pe departe atât de neplăcut″ a declarat Thomas Markle pentru TMZ.

Citește și:

Cine vor fi nașii de botez ai prințului Louis

Shakira, criticată pentru vânzarea unui pandantiv. Ce simbolizează bijuteria

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter