Theresa May, a doua oară ținta ironiilor după ce a dansat în Africa. VIDEO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 august 2018, 15:29
Theresa May a dansat, din nou, în public, după ce în urmă cu două zile a fost ridiculizată și ironizată de presa internațională pentru mișcările sale.

Theresa May se afla la campusul ONU pentru a lansa, împreună cu Erik Solheim, şeful departamentului de Mediu de la ONU, o nouă insignă cu „provocarea plasticului” pentru ghizi şi cercetaşi, notează News.ro. În momentul în care cei doi ieșeau dintr-o clădire, cercetașii au început să danseze, iar prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord nu a stat mult pe gânduri și s-a alăturat acestora. Așa cum era de așteptat, mișcările sale au stârnit amuzamentul tuturor, iar cercetașii au aplaudat inițiativa oficialului politic.

Theresa May dances (again) as she wraps up Africa trip

The British prime minister had another go at dance diplomacy after joining the head of UN Environment, Erik Solheim, in Nairobi to announce the launch of a new 'plastic challenge' badge for guides and scouts. It is the second time during her three-day trip to Africa that May has joined in a dance performance.

Publicată de The Guardian pe Joi, 30 August 2018

În urmă cu doar două zile, Theresa May a încercat să danseze pe ritmuri africane în timp ce se afla într-o vizită oficială la o școală din Africa. Dansul său a fost mult ironizat pe rețelele sociale, dar se pare că acest aspect nu a deranjat-o, prim-ministrul Regatului Unit continuând să exerseze mișcările specifice poporului și culturii africane.

Citește și – Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără în urmă cu două săptămâni

Citește și – Naomi, la un pas de înec la Exatlon. Salvamarii au intervenit imediat

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter